Bi radi pospešili rast las?

0
981

Živimo v času, kjer nam primanjkuje veliko potrebnih vitaminov in mineralov, kar se pozna na našem telesu. Hrana, ki je pridelana v raznih tovarnah, ne zadostuje za dovoljšen vnos vseh potrebnih mikro in makro hranil. V kolikor dodamo bolj naravno a hkrati zdravo hrano v naš jedilnik, se bomo počutili veliko bolje, kar se bo odražalo tudi nazven.
Pomnite – vse, kar se nam odraža na zunanjem izgledu, prihaja od znotraj. Med to štejemo cepljene lasne konice, šibkejše nohte, leno prebavo, glavoboli, mozolje ipd.
Ste pripravljeni na spremembo? No, potem lahko kar začnemo s pripravo smoothija, ki bo poskrbel za hitrejšo rast las. Tokrat vam bomo v receptu predstavili ‘hiter in enostaven’ zeleni smoothie, ki vam bo pomagal pri omenjenemu. V kolikor si pripravimo smoothie vsak dan, bomo oskrbljeni z potrebnimi vitamini in nutrienti, katerih naše telo ni sposobno samo tvoriti.

Naše telo potrebuje za normalno delovanje Omega-3 maščobne kisline, vodo, beljakovine, minerale in vitamine. Vse to pa lahko dobite v sledečem receptu:

Zeleni smoothie200ml mandljevega mleka (beljakovine, kalij, cink)
1 banana (vitamini A, B, C, E in železo)
– polno dlan špinače (vlaknine, beljakovine in antioksidanti)
– polno dlan ohrovta (vitamin A, C, K). Služi kot naravna pomoč pri razstrupljanju telesa.
– 1 jušna žlica lanenih ali chia semen (Omega-3 maščobne kisline)
– 1 hruška (kalcij in vlaknine)
– približno 100g ledu.

Vse sestavine zmešajte v smoothie in popijte natešče. Lahko služi kot sam nadomestek zajtrku. Vse te sestavine bodo podprle vaše telo, da bo le-to lahko delovalo normalno čez dan.

 

SHARE

Dodaj odgovor