Stari ljudski recept, ki vam bo pomagal odpraviti ledvične kamne v le nekaj dneh

0
14421

Ledvični kamni so pogosta bolezen, ki običajno prizadene osebe v najaktivnejših letih življenja.

Ledvični kamniNajpogosteje se ledvični kamni kažejo:

– s hudimi, pogosto krčevitimi bolečinami v predelu ledvic in sečevodov,

– pogostim tiščanjem na vodo in

krvavim sečem.

 

(Vir slike: safemedtrip.com)

 

Lahko privedejo tudi do okužb sečil, veliki ledvični kamni pa lahko povzročijo zaporo v odvajanju seča iz ledvice in posledično ledvično odpoved.

Proso je lahko dostopno živilo, ki vam bo pomagalo pri odpravljanju ledvičnih težav. V ljudski medicini se že stoletja uporablja kot naravno zdravilo za zdravljenje ledvičnih kamnov, zaradi antibakterijskega učinka pa pomaga tudi pri zdravljenju vnetnih bolezni sečil. Znano je po bogati hranilni vrednosti in zdravilni učinkovitosti. Ledvice pomaga očistiti peska in sluzi, uspešno odstrani manjše ledvične kamne iz ledvic in mehurja, pomaga pri ženskih boleznih in zdravi ciste.

Za vas smo izbrali učinkovit recept, ki temelji na spoznanjih ruske ljudske medicine in vam bo pomagal odpraviti težave z ledvicami. Učinkovito pomaga pri izločanju sluzi in odstranjevanju ledvičnih kamnov ter peska.

 

Ledvični kamni: Recept, ki pomaga pri odstranjevanju ledvičnih kamnov!

Zvečer sperite en kozarec (dva decilitra) prosa s toplo vodo, nato preložite proso v večjo posod in nalijte nanj približno dva litra vrele vode. Vsebino v posodi premešajte, posodo pokrijte in pustite stati čez noč. Priporočljivo je, da okrog posode ovijete nekaj, kar zadržuje toploto, da vsebina ostane dalj časa topla.

Zjutraj posodo pretresite in odkrijte pokrov. Opazili boste belkasto snov. To je vaše zdravilo, ki vam bo pomagalo odpraviti ledvične kamne. Tekočino ločite od prosa in jo spijte čez dan. Prosa, ki je ostalo po tem, ko ste odcedili tekočino, nikar ne zavrzite, saj lahko iz njega pripravite okusno kašo in tako dan začnete z zdravim zajtrkom. Priprava kaše je zelo preprosta, saj na proso, ki ste ga prej pustili stati čez noč v vodi, samo nalijete želeno količino mleka ali jogurta in obrok po želji pogrejete.

Zvečer je čas za ponovitev postopka in pripravo obroka za naslednji dan. Postopek ponavljajte deset do petnajst dni. Po tem času se bodo ledvični kamni raztopili in jih boste izločili z urinom, prav tako se bo iz ledvic izločil pesek in sluz. Vnetje bo odpravljeno in ledvice ter ostali organi sečil bodo ozdravljeni.

Proso je žito, ki je dostopna vsakomur. Je poceni, kupite pa jo lahko v vseh bolje založenih trgovinah s hrano. Vključitev prosa v prehrano bo izboljšala zdravje vaših ledvic in ostalih sečnih organov.

Ledvični kamni so lahko zelo neprijetna težava zato nikakor ne pozabite na preventivo,

saj boste le tako lahko ohranili zdravje svojega telesa in se ubranili bolezni!

 

(Povzetek članka po: goodmorningcenter.com/how-to-remove-kidney-stones-in-just-10-days)

 

SHARE

Dodaj odgovor